Team Explosion

LINDA

Dansdocente / Oprichtster

Linda Cramer is de oprichtster van Explosion Dance. Toen Linda 17 jaar oud was begon zij met lesgeven en een jaar later, in 2008 startte zij Explosion Dance. Van je passie je werk maken is een grote droom van Linda en dat ervaart zij zeker en voelt zich dan ook erg gezegend.

“Ik kan er enorm goed mijn creativiteit in kwijt, en ik wil dan ook graag anderen motiveren om zich te leren uiten in het dansen. Niet alleen dansen zelf is mijn passie, maar vooral het lesgeven en alles eromheen.”

ENTHOUSIASME
90%
HUMOR
100%

ILSE

Dansdocente / Baliemedewerker

Deze jonge meid danst sinds 2016 bij ons. Zij geeft elke les super veel energie 
Daarnaast assisteert zij ons tijdens de lessen, staat zij bij ons achter de balie en helpt zij ons achter de schermen.

Ilse geeft les aan de 5 t/m 8 kids groepen.

‘Het allerleukste vind ik om te zien hoe enthousiast iedereen is tijdens het dansen. Alle kids hebben plezier en ook de ouderen groepen genieten elke week weer van de lessen. Explosion dance betekent voor mij: 100% jezelf kunnen zijn. Explosion dance is één grote familie!’

DOORZETTINGSVERMOGEN
90%
POSITIVITEIT
100%

DEWI

Dansdocente

Dewi is een ‘oude’ bekende.


Zij heeft haar eerste danspasjes geleerd bij ons op 7 jarige leeftijd.
 Toen al zagen wij iets in haar en het is dan ook leuk om jaren later te zien hoe zij is gegroeid tot een super goede danseres.
 Heel erg leuk om een oud leerling nu te kunnen verwelkomen als docente bij Explosion dance.

Dewi geeft de Feminine / High Heels class op de donderdagavond.

”Ik ben afgestudeerd van Albeda Dans College en ben nu ook met plezier bezig in het danswerkveld. 
Ik heb gedanst bij o.a. R&B ICONS (Ahoy), Disney Channel, Hollands Next Topmodel, Jandino Asporaat,  en UEFA vrouwenvoetbal.
 Daarnaast vind ik het leuk om mijn danskennis door te geven aan andere mensen doormiddel van mijn danslessen bij Explosion dance!”

PLEZIER
90%
MOTIVEREND
100%

YASMIN

Dansdocente

Yasmin is onze enthousiaste powerhouse. Ze danst sinds 2011 bij ons, vanaf haar vijfitende. Acht jaar geleden begon ze als dansdocente bij Explosion Dance, en na een aantal jaren tussenuit is ze nu weer terug.

Yasmin geeft les aan de 8 t/m 11 kids groepen op vrijdagmiddag.

‘Het is geweldig om weer les te mogen geven aan de kids groepen. Ik dans al sinds mijn tienerjaren met veel liefde bij Explosion Dance en heb mogen doorgroeien in verschillende groepen. De diversiteit aan dansers, leeftijden en choreografieën maakt dat Explosion al jaren als thuis voelt.”

UITSTRALING
90%
ENERGIE
100%